Maskenbal u Domu - Dom Ljeskovica

Stručno i drugo radno osoblje Doma za odrasle osobe u Ljeskovici predvođeno ravnateljicom Radom Matoš organizirali su još jednu zanimljivu manifestaciju za svoje korisnike. Oni još nisu uspjeli zaboraviti niti onu „Valentinovsku“, a već je na red došla druga za njih možda zanimljivija maskenbal.

Danima su se za to pripremali, a u svemu su imali pomoć onih koji za njih skrbe, od stručnog, terapeutskog, medicinskog i drugog osoblja koje sve budnim okom prati ravnateljica Matoš. Slobodno se može reći da su je maskenbal uspio. U goste su im došli volonteri iz Eko centra Latinovac i učenici iz požeške Obrtničke škole.

Bilo je veoma zanimljivo, veselo i raspjevano. Svatko od njih je barem u jednom trenutku htio postati netko drugi, obući se u nekoga ili neku, glumiti i pokazati svoja umijeća koje imaju.

Dugo će ta manifestacija ostati u pamćenju svima njima. Korisnici Doma su u očekivanju već neke druge, a da će nešto uskoro biti ne treba sumnjati jer o njima vode brigu oni koji su s njima gotovo 24 sata prihvaćajući ih kao svoju obitelj.

Na kraju možemo samo reći uz duboko i dužno poštovanje „kapa do poda“ svima koji su sudjelovali u organizaciji maskenbala jer tamošnjim korisnicima to puno znači.

 

Back to top