Dom za odrasle osobe organizira nogometni turnir – Poziv za medije - Dom Ljeskovica

 

Poštovani,

 

Dom za odrasle osobe Ljeskovica organizira 13. državni nogometni turnir kojemu je cilj poticanje sportskog duha među osobama s mentalnim poteškoćama, njihovo zajedničko druženje te razmjenu iskustava radnika i korisnika usluga domova za odrasle osobe. Dom za odrasle osobe Ljeskovica, organizator ovog nogometnog turnira ujedno je i dvanaest godina državni prvak ovog natjecanja.

 

S ciljem da uz Vašu pomoć putem medijskog praćenja ovog događaja pokušamo smanjiti stigmu osoba s mentalnim poteškoćama i pokazati da su njihove sposobnosti i sklonosti jednake ostalim članovima u zajednici pozivamo Vas da medijski popratite otvorenje nogometnog turnira u četvrtak, 26. rujna 2019. godine.

 

Prigodan doček nogometnih ekipa domova slijedi u Domu u Ljeskovici, Nova Ljeskovica, Josipa Kneževića 41, od 09.30 sati, a nogometni turnir započinje u 10.30 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Stjepana Radića u Čaglinu.

 

Na turniru će sudjelovati desetak domova za odrasle osobe iz cijele Hrvatske, a igrat će se prema pravilima malog nogometa (četiri igrača i golman igraju 2 poluvremena po 10 minuta).

 

Nakon odigranog turnira slijedi proglašenje pobjednika, nagrađivanje sudionika i uručivanje zahvalnica, medalja i pehara. Druženje korisnika uz prigodan ručak nastavlja se u restoranu doma u Ljeskovici.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Rada Matoš,
ravnateljica Doma za odrasle osobe Ljeskovica

 

Kontakt za medije: Rada Matoš – 099/239-3040, e-mail: ljeskovica.dom@gmail.com

Dom za odrasle osobe organizira nogometni turnir (pdf)

Back to top